Previous Frame Next Frame

Prezentare Agentie

Agentia de turism Mistral Tours a inceput sa functioneze in anul 2006, cunoscand o evolutie ascendenta in randul agentiilor de turism din Romania.
 
Agentia isi desfasoara activitatea intr-un singur sediu in Mamaia,
 zona Perla, statie pornire Telegondola .

Activitatea agentiei functioneaza pe mai multe departamente de activitate, si anume :
  1. Departamentul Turism Intern - rezervari la hoteluri/ vile/ pensiuni oriunde in Romania la tarife de contract, asigurare mese, transport, rent a car, organizare circuite in tara, tabere, etc.
  2. Departamentul Turism Extern (Outgoing) - organizarea deplasarilor de afaceri sau turistice (rezervare hotel/ vacante pe nave de croaziera, sejururi, transferuri hotel - aeroport, rent a car, excursii optionale)
  3. Departamentul Incoming - servicii turistice in Romania pentru turisti straini - grupuri sau individuali
  4. Departamentul Operare Nave de Croaziera - agentia opereaza excursiile locale ale pasagerilor si echipajelor navelor militare si de croaziera care ajung in Portul Constanta
  5. Departamentul Ticketing - asigura rezervari si vanzari bilete de avion pe orice ruta, pe toate companiile aeriene
  6. Departamentul Corporate - se ocupa de asigurarea serviciilor turistice pentru clientii corporate - companii, organizatii - pentru desfasurarea de reuniuni, evenimente, conferinte, team-building-uri, etc.
 
Produse unice in Romania
 
In anul 2007, Agentia Mistral Tours a dezvoltat doua produse turistice UNICE in Romania, si anume:

  • Constanta City Pass : card de atractii turistice, care include intrarea la cele mai importante obiective turistice din Constanta si Mamaia, in baza unui discount - Muzeul de Istorie si Arheologie, Acvariu, Delfinariu, Aqua Magic, tur de oras cu autobuzele supraetajate.
Excursiile de o zi : excursii locale cu preluarea turistilor de la orice hotel de pe litoral, rezervari si inscrieri prin receptiile hotelurilor de pe litoral si prin agentiile de turism. Excursiile organizate includ : croaziera de o zi in Delta Dunarii, degustare de vinuri la Crama Murfatlar, excursie la Adamclisi cu dejun la Manastirea Sf Andrei, cina traditionala romaneasca cu program folcloric la Nunta Zamfirei, croaziera pe Insula Ovidiu, zboruri de agrement, scuba diving in Marea Neagra, calarie la Herghelia Mangalia, picnic la Cheile Dobrogei, etc.
Mesaj Corina Martin

Mesaj Corina Martin

    Draga Calatorule ,
 
Bine ai venit in magazinul de vacante MISTRAL TOURS !
 
Intr-o lume nebuna-nebuna ..intr-un ritm zilnic infernal, in rutina obisnuita de viata -  ti-ai dori o vacanta, sau macar un weekend, undeva, departe de lumea dezlantuita ...
Ai ajuns in cel mai potrivit loc : la magazinul cu vacante si calatorii de la Mistral !
 
Cand am infiintat  agentia Mistral Tours, m-am gandit sa impart cu voi, turistii nostri, cele mai frumoase experiente de vacanta  - sa descoperim impreuna destinatii si locatii noi, insule tropicale, munti inzapeziti, croaziere de vis, mirajul parcurilor Disneyland, verdele de Moieciu sau Pastele in Bucovina, frenezia verii la Mamaia sau frumusetea desertului in Dubai .. Sa o vedem impreuna pe Celine Dion la Las Vegas,  sa descoperim misterele Parisului, sa ne lasam fermecati de mirajul unic al Deltei Dunarii si sa descoperim istoria Cetatii Rasnov, sa ascultam impreuna un bouzoukia in Santorini, apoi sa trecem impreuna Bosforul, la Istanbul ...
 
O calatorie e o lectie de viata . Dar pentru ca vacanta ta sa devina cu adevarat un vis implinit, ai nevoie de cele mai bune recomandari, de siguranta rezervarilor, de asistenta si de protectia drepturilor tale .
 
Din 1998, la Mistral Tours, alegem sa oferim cele mai sigure servicii si vacante, ne protejam turistii, ii asistam pe durata calatoriei lor  si ii insotim, virtual, in vacanta !
 
In ceea ce ma priveste, am o experienta de 23 de ani exclusiv in turism, activez in prima linie in organizatiile de turism din Romania si sunt mandra ca, prin serviciile agentiei mele, slujesc cu profesionalism turismul romanesc.
In Romania, grupul nostru de companii include si Hotelul Mistral Resort Moieciu - pentru ca am ales sa credem si sa investim in turismul romanesc, in destinatiile romanesti.
 
De aceea, asa cum stii ca recomand de 4 ani in mediul public, te indemn si acum sa-ti alegi un agent personal de turism - al familiei, sau al firmei, sau al grupului tau de amici si prieteni.
 
Incearca serviciile Mistral Tours . Noi suntem avocatul vacantei tale !
 
Corina Martin