Previous Frame Next Frame

Modalitati de Plata

Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata, vi se va transmite prin  e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata.
 
BANCA TRANSILVANIA Cont RON : RO12BTRL01401202E31780XX
BANCA TRANSILVANIA Cont EUR  : RO84BTRL01404202E31780XX
BANCA TRANSILVANIA Cont USD  : RO36BTRL01402202E31780XX
 

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD: 
- la sediul agentiei - Mamaia, statie pornire Telegondola
- la orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.

 

Card in agentie :

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar, puteti sa achitati cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in sediul agentiei .
 

Vouchere de vacanta:

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. MISTRAL TOURS accepta vouchere de  vacanta, pe baza de comenzi telefonice sau online. Mai multe detalii aici.
 

Tichete/Vouchere cadou:

Acceptam Tichete Cadou emise de Cadhoc (Cheque Dejeuner), EDENRED (Card Compliments), respectiv de la SODEXO. Spre deosebire de voucherele de vacanta, in cazul tichetelor cadou nu exista restrictii privind serviciile care pot fi achitate cu acestea.

Mesaj Corina Martin

Mesaj Corina Martin

    Draga Calatorule ,
 
Bine ai venit in magazinul de vacante MISTRAL TOURS !
 
Intr-o lume nebuna-nebuna ..intr-un ritm zilnic infernal, in rutina obisnuita de viata -  ti-ai dori o vacanta, sau macar un weekend, undeva, departe de lumea dezlantuita ...
Ai ajuns in cel mai potrivit loc : la magazinul cu vacante si calatorii de la Mistral !
 
Cand am infiintat  agentia Mistral Tours, m-am gandit sa impart cu voi, turistii nostri, cele mai frumoase experiente de vacanta  - sa descoperim impreuna destinatii si locatii noi, insule tropicale, munti inzapeziti, croaziere de vis, mirajul parcurilor Disneyland, verdele de Moieciu sau Pastele in Bucovina, frenezia verii la Mamaia sau frumusetea desertului in Dubai .. Sa o vedem impreuna pe Celine Dion la Las Vegas,  sa descoperim misterele Parisului, sa ne lasam fermecati de mirajul unic al Deltei Dunarii si sa descoperim istoria Cetatii Rasnov, sa ascultam impreuna un bouzoukia in Santorini, apoi sa trecem impreuna Bosforul, la Istanbul ...
 
O calatorie e o lectie de viata . Dar pentru ca vacanta ta sa devina cu adevarat un vis implinit, ai nevoie de cele mai bune recomandari, de siguranta rezervarilor, de asistenta si de protectia drepturilor tale .
 
Din 1998, la Mistral Tours, alegem sa oferim cele mai sigure servicii si vacante, ne protejam turistii, ii asistam pe durata calatoriei lor  si ii insotim, virtual, in vacanta !
 
In ceea ce ma priveste, am o experienta de 23 de ani exclusiv in turism, activez in prima linie in organizatiile de turism din Romania si sunt mandra ca, prin serviciile agentiei mele, slujesc cu profesionalism turismul romanesc.
In Romania, grupul nostru de companii include si Hotelul Mistral Resort Moieciu - pentru ca am ales sa credem si sa investim in turismul romanesc, in destinatiile romanesti.
 
De aceea, asa cum stii ca recomand de 4 ani in mediul public, te indemn si acum sa-ti alegi un agent personal de turism - al familiei, sau al firmei, sau al grupului tau de amici si prieteni.
 
Incearca serviciile Mistral Tours . Noi suntem avocatul vacantei tale !
 
Corina Martin