Previous Frame Next Frame

Vouchere de Vacanta

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania, pentru el si familia sa.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca acea companie hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la MISTRAL TOURS?

Oferta se poate solicita direct la agentia Mistral Tours din Constanta – Mamaia (Telegondola) , sau prin email, la office@mistraltours.ro, sau telefonic la 0728 281 679 si 0728 281 676. Insa, atunci cand platiti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezentati in agentie, consultantului de turism Mistral.

De ce sa cumparati de la MISTRAL TOURS cu vouchere de vacanta?

1. Pentru ca va punem la dispozitie oferte in peste 500 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doriti sa stati intr-o singura locatie. Aveti deci la dispozitie mai multe servicii, dintre care puteti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achitati integral cu vouchere.

2. Daca platiti cu vouchere de vacanta, beneficiati de preturi mai bune la majoritatea ofertelor si va asigurati posibilitatea petrecerii unei vacante chiar si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, puteti plati in februarie 2018, cu vouchere care expira in martie 2018, o vacanta pentru orice perioada din an, de exemplu…iulie 2018. ( va recomandam mai ales vacantele din programul ” Inscrieri Timpurii”, ca sa beneficiati de discount-uri si mai mari)

3. Suntem una dintre agentiile de turism cu cea mai indelungata activitate din Constanta. De 19 ani oferim siguranta si profesionalism in alegerea celor mai bune optiuni de vacante si calatorii.

Ce puteti sa cumparati cu vouchere de vacanta?

– O vacanta pe litoralul romanesc

 

– Un weekend sau oricate zile la munte sau intr-o destinatie de agroturism

 

– Cateva zile intr-un complex balnear/ Welness &Spa

 

– O vacanta in Delta Dunarii

 

– Un circuit cultural in Romania – orice combinatie dorita

 

– un City Break in orice oras din Romania

 

– bilete de avion pe zboruri interne

 

– excursii si tururi locale si bilete la atractii turistice in orice destinatie din Romania – de ex. Croaziere de o zi in Delta Dunarii, Croaziera pe mare sau pe insula Ovidiu, Degustari de vinuri la Crame, Bilete la Aqua Parc Mamaia sau Aqua Parc Eforie, Parc Aventura Olimp, Telegondola sau Delfinariu Mamaia, Ski pass uri in destinatii montane, Plimbare cu Mocanita in Maramures, plimbari cu salupa in Delta Dunarii, bilete la Castelul Bran sau la Peles in Sinaia, vizita la Palatul Parlamentului din Bucuresti etc

In concluzie, puteti cumpara servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa aveti minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

La Mistral Tours acceptam vouchere si tichete de vacanta de la orice angajator, emise de companiile SODEXO, EDENRED si CHEQUE DEJEUNER ROMANIA si actualizam permanent lista partenerilor nostri.

Ne bucuram ca avem tot mai multi clienti care devin turisti in Romania si care platesc serviciile lor cu tichete si vouchere de vacanta! Va asteptam in continuare si in acest an, impreuna cu colegii, prietenii si familiile voastre!

Mesaj Corina Martin

Mesaj Corina Martin

    Draga Calatorule ,
 
Bine ai venit in magazinul de vacante MISTRAL TOURS !
 
Intr-o lume nebuna-nebuna ..intr-un ritm zilnic infernal, in rutina obisnuita de viata -  ti-ai dori o vacanta, sau macar un weekend, undeva, departe de lumea dezlantuita ...
Ai ajuns in cel mai potrivit loc : la magazinul cu vacante si calatorii de la Mistral !
 
Cand am infiintat  agentia Mistral Tours, m-am gandit sa impart cu voi, turistii nostri, cele mai frumoase experiente de vacanta  - sa descoperim impreuna destinatii si locatii noi, insule tropicale, munti inzapeziti, croaziere de vis, mirajul parcurilor Disneyland, verdele de Moieciu sau Pastele in Bucovina, frenezia verii la Mamaia sau frumusetea desertului in Dubai .. Sa o vedem impreuna pe Celine Dion la Las Vegas,  sa descoperim misterele Parisului, sa ne lasam fermecati de mirajul unic al Deltei Dunarii si sa descoperim istoria Cetatii Rasnov, sa ascultam impreuna un bouzoukia in Santorini, apoi sa trecem impreuna Bosforul, la Istanbul ...
 
O calatorie e o lectie de viata . Dar pentru ca vacanta ta sa devina cu adevarat un vis implinit, ai nevoie de cele mai bune recomandari, de siguranta rezervarilor, de asistenta si de protectia drepturilor tale .
 
Din 1998, la Mistral Tours, alegem sa oferim cele mai sigure servicii si vacante, ne protejam turistii, ii asistam pe durata calatoriei lor  si ii insotim, virtual, in vacanta !
 
In ceea ce ma priveste, am o experienta de 23 de ani exclusiv in turism, activez in prima linie in organizatiile de turism din Romania si sunt mandra ca, prin serviciile agentiei mele, slujesc cu profesionalism turismul romanesc.
In Romania, grupul nostru de companii include si Hotelul Mistral Resort Moieciu - pentru ca am ales sa credem si sa investim in turismul romanesc, in destinatiile romanesti.
 
De aceea, asa cum stii ca recomand de 4 ani in mediul public, te indemn si acum sa-ti alegi un agent personal de turism - al familiei, sau al firmei, sau al grupului tau de amici si prieteni.
 
Incearca serviciile Mistral Tours . Noi suntem avocatul vacantei tale !
 
Corina Martin