Heading type widget

[widget acqua-tmpl-heading-01-festivalul-borsului-lipovenesc-cruoizsvsd]
20px

Excursie de o zi în Cheile Dobrogei & Cetatea Histria: vineri, 21 octombrie

Te așteptăm cu drag alături de noi!

3
 
Transportation
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
 
4724
Ai auzit si tu ? Pe 21 octombrie reluăm o Super #ExcursieMistralTours! Cheile Dobrogei & Cetatea Histria & Degustare de 4 soiuri de vin si must cu placinte armanesti la CRAMA HISTRIA & Pranz Pescaresc bogat "La Rasarit" la Corbu! Si Muzica si Veselieeeee! In Microbuz Mistral TOURS , asa cum stiti, se canta si se danseaza!
Optional: Mănăstirea Sf Dionisie și Efrem cel Nou, unde se află spre închinare icoana Maicii Domnului "Grabnic Ascultătoare", o copie adusă din Muntele Athos, Grecia; și tot aici sunt cinstite și veșmintele și moaștele Sf. Efrem cel Nou. 🌅 Pretul Excursiei este de 235 Ron/persoana, cu intregul program inclus. Pentru rezervări, vă așteptăm la sediul Mistral Tours la Telegondola Mamaia sau la Telefon 0728 281 679!
Te invitam sa ne vizitezi si pe Facebook. Va multumim!

Cu numai 235 Ron/persoana aveti o zi intreaga de experiente, degustări de vin și must, plăcinte, preparate din peste oferit de gazde, microbuz la dispozitie si ghid insotitor al Dvs.

Prețul include:

- o zi intreaga de experiente, preparate din pește, plăcinte, must, vin, microbuz la dispozitie si ghid insotitor al Dvs.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.