Cum folosim inteligent Tichetele de Vacanta?

 
Transportation

In ultimii doi ani, de cand incasam tichete de vacanta la noi in agentie, am constatat cat de putin cunosc turistii romani despre cum pot folosi cel mai inteligent tichetele primite, astfel incat sa cumpere mai multe servicii turistice (nu doar cazare si masa) si sa-si foloseasca valoarea tichetelor pentru mai multe minivacante si mai multe servicii.

Ce sunt voucherele de vacanta?
Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania, pentru el si familia sa.

De unde poti primi vouchere de vacanta?
Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca acea companie hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara inteligent cu vouchere de vacanta?

Simplu. Aduci tichetele, din timp,la o agentie de turism! E singura cale pentru a achizitiona un intreg pachet turistic, nu doar cazare!

De exemplu,de ce sa aduceti tichetele la noi,la MISTRAL TOURS ?

1. Pentru ca va punem la dispozitie oferte in peste 500 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doriti sa stati intr-o singura locatie. Aveti deci la dispozitie mai multe servicii, dintre care puteti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achitati integral cu vouchere. Putem include si excursii si tururi locale, bilete la atractii turistice in orice destinatie din Romania , Croaziere de o zi in Delta Dunarii, Croaziera pe mare sau pe insula Ovidiu, Degustari de vinuri la Crame, Bilete la Aqua Parc Mamaia sau Aqua Parc Eforie, Parc Aventura Olimp, Telegondola sau Delfinariu Mamaia, Ski pass uri in destinatii montane, Plimbare cu Mocanita in Maramures, plimbari cu salupa in Delta Dunarii, bilete la Castelul Bran sau la Peles in Sinaia, vizita la Palatul Parlamentului din Bucuresti si chiar si spectacole si evenimente, cum ar fi, de exemplu, #SearaDobrogeana!

2. Daca platiti cu vouchere de vacanta, beneficiati de preturi mai bune la majoritatea ofertelor si va asigurati posibilitatea petrecerii unei vacante chiar si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, puteti plati in februarie 2019, cu vouchere care expira in martie 2019, o vacanta pentru orice perioada din an, de exemplu…iulie 2019. ( va recomandam mai ales vacantele din programul ” Inscrieri Timpurii”, ca sa beneficiati de discount-uri si mai mari)

3. Suntem una dintre agentiile de turism cu cea mai indelungata activitate din Constanta. De 20 de ani oferim siguranta si profesionalism in alegerea celor mai bune optiuni de vacante si calatorii.

In concluzie, puteti cumpara servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa aveti minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

La Mistral Tours acceptam vouchere si tichete de vacanta de la orice angajator, emise de companiile SODEXO, EDENRED si CHEQUE DEJEUNER ROMANIA si actualizam permanent lista partenerilor nostri.

 O vacanta pe litoralul romanesc
– Un weekend sau oricate zile la munte sau intr-o destinatie de agroturism
– Cateva zile intr-un complex balnear/ Welness &Spa
– O vacanta in Delta Dunarii
– Un circuit cultural in Romania – orice combinatie dorita
– un City Break in orice oras din Romania
– bilete de avion pe zboruri interne
– excursii si tururi locale si bilete la atractii turistice in orice destinatie din Romania – de ex. Croaziere de o zi in Delta Dunarii, Croaziera pe mare sau pe insula Ovidiu, Degustari de vinuri la Crame, Bilete la Aqua Parc Mamaia sau Aqua Parc Eforie, Parc Aventura Olimp, Telegondola sau Delfinariu Mamaia, Ski pass uri in destinatii montane, Plimbare cu Mocanita in Maramures, plimbari cu salupa in Delta Dunarii, bilete la Castelul Bran sau la Peles in Sinaia, vizita la Palatul Parlamentului din Bucuresti etc

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Foloseste inteligent tichetele de vacanta!

You must agree to the conditions for processing your personal data.