City Break Atena - A for Athens, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Hotelul urban se afl─â la cca 4 km de plaj─â, intr-o zon─â central─â in Atena. Aeroportul Athen (ATH) este la aproximativ 35 de km.

Dot─âri

Hotelul ofer─â 38 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbe╚Öte mai multe limbi st─â la dispozi╚Ťie la recep╚Ťie la orice or─â pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilit─â╚Ťile cuprind urm─âtoarele servicii: o garderob─â, o camer─â de bagaje, un seif ╚Öi un schimb valutar. In spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o man─â de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale unit─â╚Ťii de cazare se num─âr─â un chio╚Öc cu ziare ╚Öi un spa╚Ťiu cu televizor. In cazul in care c─âl─âtoresc cu ma╚Öina, clien╚Ťii pot s─â parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (contra cost). Printre alte servicii se g─âsesc un serviciu de ingrijire a bebelu╚Öilor, servicii de bon─â, asisten╚Ť─â medical─â, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi o sp─âl─âtorie de tip self-service. C─âl─âtorii activi care ar dori s─â descopere zona pe biciclet─â vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile ╚Öi locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condi╚Ťionat ╚Öi sistemul de inc─âlzire creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â in camere. In majoritatea camerelor se g─âse╚Öte cate un balcon. Camerele au un pat dublu, un pat ÔÇ×King sizeÔÇŁ sau o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar ╚Öi un birou. De asemenea, este pus─â la dispozi╚Ťie o chicinet─â cu un minifrigider. In afar─â de acestea exist─â o ma╚Öin─â de sp─âlat ╚Öi un set de c─âlcat. Se garanteaz─â diverse posibilit─â╚Ťi de comunicare ╚Öi divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare direct─â, un televizor, un ceas de╚Ötept─âtor ╚Öi WiFi. In camer─â se g─âsesc ╚Öi papuci de cas─â. In baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â exist─â un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie. In plus, clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie articole de cosmetic─â in b─âi. Se ofer─â spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare ofer─â camere de nefum─âtori.

Sport/divertisment

O teras─â insorit─â invit─â la z─âbovit. Cada cu hidromasaj din zona de sc─âldat promite relaxare profund─â. Diverse oferte garanteaz─â distrac╚Ťie, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sal─â de fitness, un spa ╚Öi terapii prin masaj. In timp ce p─ârin╚Ťii se relaxeaz─â, copiii pot participa la un program colorat de divertisment ╚Öi de jocuri. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Exist─â diverse locuri unde se poate lua masa: o sal─â de mese, o sal─â pentru micul dejun, o cafenea ╚Öi un bar. Clien╚Ťii sunt r─âsf─â╚Ťa╚Ťi din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefum─âtori cu aer condi╚Ťionat ╚Öi o zon─â separat─â pentru fum─âtori. Hotelul ofer─â pentru mas─â pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune ╚Öi pensiune complet─â. Zilnic se organizeaz─â un bufet divers la mic dejun, la pranz poate fi comandat un meniu fix. Sunt disponibile ╚Öi manc─âruri speciale, printre care feluri de mancare dietetice. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de mas─â ╚Öi gust─âri.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre A for Athens, Atena, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate