Sejur Gran Canaria - Abora Buenaventura by Lopesan, cu plecare din Budapesta

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels se afl─â la 500 de metri de plaja din Playa del Ingl├ęs, pe coasta de sud a zonei Gran Canaria. Are 1 piscin─â exterioar─â inconjurat─â de palmieri, o piscin─â pentru copii ╚Öi o cad─â cu hidromasaj. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de acces gratuit la internet WiFi.

Abora Buenaventura pune la dispozi╚Ťie un program de divertisment variat pentru adul╚Ťi ╚Öi copii. Oaspe╚Ťii se pot bucura gratuit de o sal─â de gimnastic─â. In plus, hotelul are un centru de masaj thailandez, disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele Hotelului Buenaventura au balcon privat cu vedere la gr─âdin─â sau la piscin─â. Exist─â un TV cu canale gratuite, iar oaspetii pot inchiria un seif. Baia privat─â este dotat─â cu usc─âtor de p─âr.

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels are un restaurant tip bufet și un snack bar. De asemenea, are 2 baruri la piscină și 1 bar in aer liber.

Recep╚Ťia cu program nonstop asigur─â servicii de inchiriere auto ╚Öi de schimb valutar. Hotelul pune la dispozi╚Ťie un salon de infrumuse╚Ťare ╚Öi diverse magazine.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Abora Buenaventura by Lopesan, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate