Sejur Abu Dhabi - InterContinental Abu Dhabi, an IHG Hotel, cu plecare din Bucuresti

Aceast─â proprietate este la 4 minute pe jos fa╚Ť─â de plaj─â. Amplasat in inima capitalei, InterContinental Abu Dhabi este situat pe plaj─â, la 10 minute cu ma╚Öina de centrul animat al ora╚Öului ╚Öi la 20 de minute cu ma╚Öina de Centrul Interna╚Ťional de Expozi╚Ťii din Abu Dhabi.

Camerele de la InterContinental Abu Dhabi au interior modern, mobilier de lux și baie de lux amenajată cu marmură. Toate camerele oferă vedere la oraș sau la Golful Persic.

InterContinental Abu Dhabi g─âzduie╚Öte unele dintre cele mai bune restaurante din ora╚Ö. Pute╚Ťi s─â savura╚Ťi carne brazilian─â suculent─â la Chamas Churrascaria, specialit─â╚Ťi libaneze autentice la Byblos Su Mer, preparate italiene de cas─â la Circo, manc─âruri populare din lumea veche la Belgian Cafe, arome panasiatice la Cho Gao Marina Walk, fructe de mare proaspete cu influen╚Ťe thailandeze la restaurantul premiat Fishmarket ╚Öi diverse vinuri, cocteiluri ╚Öi cafea la Piano Lounge. Deschis pe tot parcursul zilei, restaurantul Selections serve╚Öte micul dejun, pranzul ╚Öi cina cu vedere perfect─â la plaj─â ╚Öi la portul de agrement de la aproape toate mesele.

InterContinental Abu Dhabi include ╚Öi un port de agrement privat. Printre alte facilit─â╚Ťi de agrement, hotelul cuprinde o piscin─â mare cu o teras─â la soare ╚Öi o sal─â de fitness ultramodern─â. Serviciul de concierge poate aranja tururi pentru oaspe╚Ťi.

Oaspe╚Ťii pot face cump─âr─âturi la Sukul de Aur, la Heritage Village ╚Öi la Cultural Foundation. De asemenea, la mic─â distan╚Ť─â se g─âsesc mai multe malluri de top.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre InterContinental Abu Dhabi, an IHG Hotel, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite