Sejur Abu Dhabi - The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal, cu plecare din Bucuresti

Ritz-Carlton Abu Dhabi se afl─â in mijlocul unor gr─âdini amenajate ╚Öi are plaj─â privat─â cu vedere la Grand Canal ╚Öi arhitectura cu influen╚Ťe renascentiste. Hotelul pune la dispozi╚Ťie piscin─â in aer liber, sal─â de sport ╚Öi 8 restaurante.

Toate camerele se deschid spre gr─âdin─â cu vegeta╚Ťie luxuriant─â, cu vedere direct─â la piscin─â, gr─âdini sau Grand Canal. Fiecare camer─â ofer─â TV cu canale prin satelit, aparat de cafea Nespresso, minibar ╚Öi facilit─â╚Ťi de c─âlcat. Vila include teras─â ╚Öi living mare, cu zon─â de luat masa.

Cele 8 restaurante de la Ritz-Carlton servesc manc─âruri mediteraneene, panasiatice ╚Öi din Orientul Mijlociu. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de room service nonstop.

Espa Spa ofer─â baie de aburi, hamam, salon de coafur─â ╚Öi infrumuse╚Ťare ╚Öi 15 camere de tratament pentru masaje de relaxare. Clubul de s─ân─âtate este dotat cu o gam─â de echipamente cardiovasculare ╚Öi greut─â╚Ťi.

Insula Yas se afl─â la 20 de minute de mers cu ma╚Öina de Ritz-Carlton Abu Dhabi. Marea Moschee Sheikh Zayed este la 5 minute de mers pe jos. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de parcare privat─â gratuit─â.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite