Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite
de la
EUR 1938 00 EUR
2 adulti
Sejur Abu DhabiConrad Abu Dhabi Etihad Towers, cu plecare din Cluj Napoca

Aceast─â proprietate este la 5 minute pe jos fa╚Ť─â de plaj─â. Conrad Abu Dhabi Etihad Towers face parte din emblematicul complex cu 5 turnuri din Abu Dhabi ╚Öi ofer─â vedere la golful Persic ╚Öi la Corniche. Hotelul are piscine si gr─âdini amenajate, plaj─â privat─â si un centru spa. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de acces gratuit la una dintre atrac╚Ťiile turistice din Abu Dhabi, terasa de observa╚Ťie The Observation Deck at 300. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele sunt amenajate cu mobilier elegant si tehnologie de ultim─â genera╚Ťie, oferind vedere la orizontul ora╚Öului sau la coast─â. De asemenea, fiecare camer─â este prev─âzut─â cu TV cu ecran plat si sta╚Ťie de andocare pentru iPod. Unele camere ofer─â acces la Executive Lounge.

Oaspe╚Ťii pot savura preparate rafinate la cele 2 restaurante ale hotelului Conrad Abu Dhabi Etihad Towers, care servesc manc─âruri deosebite din buc─ât─âria mondial─â. Pentru mese informale, oaspetii au la dispozi╚Ťie 5 localuri diferite, iar la cele 2 baruri ale hotelului sunt oferite b─âuturi.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers are un centru spa cu servicii complete, prevăzut cu 13 săli de tratament, și un centru mare de fitness, dotat cu echipamente moderne. Platforma de observare de la etajul 74 este cel mai inalt punct de belvedere din Abu Dhabi.

Aeroportul International Abu Dhabi se afl─â la 30 de minute de mers cu masina de hotel. Marina Mall se afl─â la 5 minute de mers cu masina.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare