Yas Island Rotana Abu Dhabi

Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite
de la
EUR 3518 00 EUR
2 adulti
Charter Dubai - Yas Island Rotana Abu Dhabi, cu plecare din Bucuresti

Yas Island Rotana se afl─â la cateva minute de loca╚Ťia circuitului Yas Marina, unde se desf─â╚Öoar─â concursul de Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix. De asemenea, proprietatea este aproape de clubul de golf Yas Links, de portul de agrement Yas, de Ferrari World Abu Dhabi, de Warner Bros. World Abu Dhabi, de Yas Waterworld Abu Dhabi, de centrul comercial Yas ╚Öi de plaja Yas. Este disponibil WiFi gratuit.

Cele 308 camere ╚Öi suite sunt spa╚Ťioase ╚Öi amenajate in stil interna╚Ťional, pentru a le oferi oaspe╚Ťilor intimitate, servicii personalizate ╚Öi o calitate f─âr─â egal. Toate camerele au aer condi╚Ťionat, minibar complet aprovizionat ╚Öi aparat de cafea. Unele camere includ zon─â de living separat─â.

Oaspe╚Ťii pot tr─âi experien╚Ťe culinare diverse in localurile culinare excep╚Ťionale, inclusiv rotiseria Blue Grill, restaurantul indian Rangoli, barul cu tematic─â sportiv─â Y bar, barul de la piscin─â Aquarius, restaurantul Choices All Day Dining ╚Öi lounge-ul din hol Island Cafe.

Pentru a sim╚Ťi atmosfera insulei Yas ╚Öi destina╚Ťiile sale unice in cel mai inalt grad de confort, oaspe╚Ťii hotelului au la dispozi╚Ťie un serviciu de transfer gratuit, care face leg─âtura cu toate atrac╚Ťiile insulei Yas pe tot parcursul zilei, oferind curse regulate c─âtre plaja Yas.

Hotelul este la 10 minute de Aeroportul Interna╚Ťional din Abu Dhabi, la 20 de minute de cartierul de afaceri din Abu Dhabi ╚Öi la 40 de minute de Dubai. Este disponibil─â parcare gratuit─â la proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Yas Island Rotana Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate