Cosmi Apartments

Gouves Grecia
de la
EUR 154 02 EUR
2 adulti

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Cosmi Apts Gouves by Estia se află la doar 100 de metri de plaja din Gouves si oferă o piscină in aer liber cu o zonă separată pentru copii. Asigură unităti de cazare in sistem self-catering si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Puteti savura băuturi răcoritoare si mese usoare la snack barul de langă piscină.

Toate studiourile dotate cu aer conditionat si TV au un balcon cu vedere la piscină si o baie privată cu dus. Amenajate cu podea cu gresie, unitătile includ o chicinetă cu plite de gătit, un mini-frigider si o masă.

La 200 de metri de Cosmi Apts Gouves by Estia oaspetii pot găsi un supermarket si mai multe taverne care servesc preparate din bucătăria cretană. Aeroportul International din Heraklion este la 14 km. Proprietatea asigură parcare gratuită.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion CLJ-HER Day 3 2023 Cluj Napoca - Heraklion; ; ; ; ; Avion HER-CLJ Day 3 2023 Heraklion - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; SPO 5

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare