Sejur Maldive - Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, cu plecare din Bucuresti

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi se afl─â in Atolul Male Sud ╚Öi ocup─â o zon─â lung─â de 3,5 km, cu verdea╚Ť─â ╚Öi plaje care se intind intre 3 insule ce inconjoar─â o lagun─â. Acest hotel luxos ofer─â 11 localuri exclusiviste, printre care un restaurant chinezezesc, unul care serve╚Öte preparate tipice Orientului Mijlociu ╚Öi un restaurant original amenajat in varful unui arbore.

Fiecare vil─â are o zon─â de living spa╚Ťioas─â in aer liber, cu piscin─â infinit─â, un foi╚Öor ideal pentru a lua masa in aer liber ╚Öi un pat de zi care se balanseaz─â, perfect pentru relaxare. Designul arhitectural pe orizontal─â al vilei asigur─â vedere spectaculoas─â la apele azurii. Printre facilit─â╚Ťile disponibile in vil─â se num─âr─â o selec╚Ťie de ceaiuri, cafenea nespresso, un minibar ╚Öi un sistem de control al camerei prin iPad. Baia luxoas─â ╚Öi modern─â are dressinguri, chiuvet─â dubl─â, du╚Öuri in interior ╚Öi in aer liber ╚Öi o cad─â oval─â adanc─â.

Proprietatea g─âzduie╚Öte un centru spa ╚Öi de wellness care ofer─â 10 vile de tratament. De asemenea, oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie facilit─â╚Ťi de scufund─âri ╚Öi un centru de sporturi nautice, ╚Öedin╚Ťe de yoga, un teren de tenis, un centru de fitness ╚Öi un parc destinat oaspe╚Ťilor mai tineri, unde se organizeaz─â programe zilnice pentru copii ╚Öi exist─â servicii de babysitting. Pentru fiecare vil─â se asigur─â biciclete gratuite.

Aeroportul Interna╚Ťional Velana este situat la 21 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, Male, Maldive

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
verifica
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31