Sejur Mexic - The Grand at Moon Palace Cancun, cu plecare din Bucuresti

Moon Palace The Grand Cancun All Inclusive se afl─â in ora╚Öul Canc├║n din regiunea Quintana Roo, la 25 km de centrul comercial La Isla, ╚Öi are piscin─â in aer liber, deschis─â pe tot parcursul anului. Complexul pune la dispozi╚Ťie un loc de joac─â pentru copii ╚Öi o zon─â de plaj─â privat─â, precum ╚Öi un restaurant unde oaspe╚Ťii pot lua masa. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum ╚Öi de parcare privat─â gratuit─â.

De asemenea, oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie sta╚Ťie de andocare pentru iPod ╚Öi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Anumite camere includ ╚Öi o zon─â de relaxare unde oaspe╚Ťii se pot destinde. In camere exist─â aparat de cafea. Toate camerele au baie privat─â, dotat─â cu o cad─â. Printre facilit─â╚Ťile suplimentare se num─âr─â halate de baie, papuci ╚Öi articole de toalet─â gratuite.

Proprietatea are recep╚Ťie cu program nonstop, salon de coafur─â ╚Öi magazin de suveniruri.

De asemenea, acest complex pune la dispozi╚Ťie facilit─â╚Ťi de sporturi acvatice, biciclete care pot fi utilizate gratuit ╚Öi serviciu de inchirieri auto. In imprejurimi pot fi practicate diverse activit─â╚Ťi, inclusiv golf ╚Öi ciclism. Moon Palace Grand se afl─â la 27 km de stadionul Beto Avila ╚Öi la 28 km de clubul de noapte Coco Bongo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Canc├║n, situat la 14 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre The Grand at Moon Palace Cancun, Cancun, Mexic

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31