Charter Dubai - Hilton Dubai Jumeirah Beach, cu plecare din Cluj Napoca

Acest complex Hilton, de 5 stele, este situat pe The Walk, in Jumeirah Beach Residence din Dubai, oferind nenum─ârate op╚Ťiuni de cump─âr─âturi, de luat masa ╚Öi agrement. Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie o piscin─â linistit─â, situat─â in gr─âdinile hotelului, inconjurate de o plaj─â privat─â cu sezlonguri.

Camerele de la Hilton Dubai Jumeirah ofer─â vedere par╚Ťial─â sau complet─â la mare ╚Öi la cea mai mare roat─â de carusel din lume, Ain Dubai. Oaspe╚Ťii se pot relaxa in camere luxoase, cu ferestre din podea pan─â in tavan si baie de marmur─â cu articole de toalet─â de lux.

De asemenea, oaspe╚Ťii se pot bucura de soare pe plaj─â, precum ╚Öi de o serie de sporturi nautice, iar echipa de la Wavebreaker Beach & Grill poate oferi b─âuturi reci pe plaja privat─â. Hotelul are 12 restaurante, printre care restaurantul premiat BiCE Ristorante, care serveste preparate din buc─ât─âria italian─â autentic─â. Alte op╚Ťiuni de luat masa includ un restaurant disponibil pe tot parcursul zilei, barul irlandez popular ╚Öi restaurantul McGettigan's, amplasat la nivelul holului.

Trader Vic's ofer─â gust─âri polineziene, atat in interior, cat si in aer liber, servind o gam─â interesant─â de manc─âruri al─âturi de b─âuturi tropicale, specifice, precum Original Mai Tai┬«. Oaspe╚Ťii pot face o plimbare pan─â la hotelul partener conectat, pentru a admira vederea uimitoare la Ain Dubai din Pure Sky Lounge, situat la etajul 35 sau pentru a savura o explozie de arome la Mango Tree Thai Bistro, un restaurant thailandez elegant, plin de culoare, aflat la nivelul LP.

De asemenea, exist─â o sal─â de gimnastic─â complet echipat─â, cu aparat de greut─â╚Ťi, greut─âti libere, biciclete, benzi de alergare si biciclete eliptice. Centrul spa ofer─â numeroase tratamente corporale. Oaspetii mai tineri se pot distra la clubul copiilor si pe terenul de joac─â de pe plaj─â, cu tobogane si leag─âne. Hotelul este situat in inima zonei JBR, la 10 minute de mers pe jos de sta╚Ťia de metrou Dubai Marina de lang─â Marina Mall. Proprietatea ofer─â zilnic un serviciu de transfer la Mall of the Emirates. Hotelul se afl─â la 17 km de Pavilionul Expo 2020, accesibil in 15 minute de mers cu ma╚Öina. De asemenea, parcarea privat─â este gratuit─â.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Budapesta catre Hilton Dubai Jumeirah Beach, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate