Minamark Beach Resort

Hurghada Egipt
de la
EUR 858 00 EUR
2 adulti
Charter Hurghada - Minamark Beach Resort, cu plecare din Cluj Napoca

Localizare: Situat in Hurghada la o distan╚Ť─â de 25m de plaja privat─â de nisip, la 100 m de cele mai apropiate magazine, la 500 de restaurante ╚Öi baruri ╚Ťi la 27 km de aeroport.

Facilit─â╚Ťi hotel: recep╚Ťie 24h, lobby, 3 restaurante, 4 baruri, 2 piscine exterioare, o piscin─â pentru copii, umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri la piscin─â, biliard, tenis de mas─â, fitness ╚Öi aerobic, programe de divertisment, loc de joac─â pentru copii, mini club┬á

Facilit─â╚Ťi contra cost: seif, coafor, mini market, wi-fi, servicii medicale, room service, sp─âl─âtorie, proceduri Spa, baie de aburi, hamam, jacuzzi,┬á

Facilit─â╚Ťi camere: pat matrimonial sau 2 paturi twin, balcon sau teras─â (exceptie camerele Club Room sau Economy), aer condi╚Ťionat/inc─âlzire, fierb─âtor de ap─â, Internet (contra cost), TV satelit.

 

Nota!

Minamark Beach Resort efectueaz─â lucr─âri de intre╚Ťinere pentru fa╚Ťada hotelului prin schimbarea ferestrelor vechi. In plus, schimb─â semnul hotelului cu un nou design care s─â fie asortat cu noul Lobby ╚Öi noul design. Renovarea este estimat─â a fi finalizat─â pan─â la 30.04.2022.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare