ELA EXCELLENCE RESORT BELEK

Belek
Iskele Mevk─▒─▒ 480 Belek, 07500

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turi╚Öti de la plaj─â, familii ╚Öi cei indr─âgosti╚Ťi de natur─â, se afl─â la Belek chiar pe malul m─ârii, clien╚Ťii ajung in centrul ora╚Öului dup─â vreo 2 km.

Dot─âri

Resortul i╚Öi intampin─â clien╚Ťii cu ospitalitate intr-o unitate de 6 etaje cu 6 lifturi ╚Öi 625 de camere. Personalul ce vorbe╚Öte mai multe limbi de la recep╚Ťia din zona de primire v─â ajut─â la check-in/check-out. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le ofer─â clien╚Ťilor acces la internet. Cei ce vor s─â mearg─â la film vor g─âsi cu siguran╚Ť─â filmul perfect in programul cinematografelor. Clien╚Ťii pot hoin─âri sau face cump─âr─âturi la un supermarket ╚Öi in alte magazine. Locul de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale complexului se num─âr─â o sal─â de jocuri ╚Öi o bibliotec─â. Printre alte servicii se g─âsesc servicii de bon─â, un serviciu de inchiriat ma╚Öini, asisten╚Ť─â medical─â, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi un coafor. Un centru de inchirieri de biciclete ofer─â echipamentul necesar pentru a descoperi zona. In spa╚Ťiul pentru afaceri stau la dispozi╚Ťie un proiector ╚Öi un flipchart/markere. Pot fi ╚Ťinute prezent─âri, reuniuni sau conferin╚Ťe in una dintre cele 8 s─âli de conferin╚Ť─â.

Locul de cazare

Aparatul de aer condi╚Ťionat creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â in camere. Clien╚Ťii vor g─âsi un cadou de bun venit. Balconul sau terasa sunt incluse in dot─ârile de baz─â ale majorit─â╚Ťii camerelor. De asemenea, sunt disponibile un minibar ╚Öi un birou. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit ╚Öi WiFi-ul (gratuit) ofer─â un concediu confortabil. In camer─â se g─âsesc ╚Öi papuci de cas─â. In b─âi exist─â o c─âdi╚Ť─â pentru bebelu╚Öi. In b─âi sunt disponibile un usc─âtor de p─âr, o oglind─â de machiaj, halate de baie ╚Öi telefonul pentru folosin╚Ťa zilnic─â. In plus, clien╚Ťii se bucur─â in b─âi de articole de cosmetic─â ╚Öi o varietate de prosoape. Pentru familiile cu copii stau la dispozi╚Ťie camere de familie.

Sport/divertisment

Clien╚Ťii pot face b─âi pl─âcute ╚Öi relaxante in una din cele 2 piscine interioare pe orice fel de vreme. In zilele cu ar╚Öi╚Ť─â, o s─âritur─â in piscina exterioar─â va aduce r─âcorire ╚Öi inviorare, copiii se vor sim╚Ťi minunat in unul din cele 3 bazine cu ap─â de mic─â adancime. Relaxare agreabil─â in cada cu hidromasaj, distrac╚Ťie pe toboganul de ap─â ╚Öi b─âuturi r─âcoritoare la barul piscinei ÔÇô clien╚Ťii vor descoperi cat de mult se pot distra in ap─â. Este disponibil─â ╚Öi o teras─â cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare. Resortul ofer─â un program cuprinz─âtor de sport in aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plaj─â ╚Öi baschet. Este disponibil─â o serie variat─â de sporturi, printre care sporturi acvatice ca aerobic in ap─â ╚Öi aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, windsurfing, plimb─âri cu scuterul acvatic, plimb─âri cu barca cu motor, iahting, catamaran ╚Öi parasailing. La locul de cazare cu o sal─â de fitness, tenis de mas─â, biliard, un joc de darts, yoga, aerobic ╚Öi pilates, clien╚Ťii pot alege dintr-o serie cuprinz─âtoare de activit─â╚Ťi sportive in interior. Resortul propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o saun─â, o baie de aburi, un hamam ╚Öi aromoterapie, ╚Öi, contra unei taxe suplimentare - un salon de infrumuse╚Ťare, terapii prin masaj ╚Öi terapii ayurvedice. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzic─â live ╚Öi un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar ╚Öi un lobby bar. Clien╚Ťii vor g─âsi ospitalitate ╚Öi o ambian╚Ť─â pl─âcut─â in cele 8 restaurante pentru nefum─âtori. B─âuturile r─âcoritoare de la barul de pe plaj─â creeaz─â momente minunate. Se ofer─â spre rezervare All-Inclusive-Special. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme ╚Öi pentru cei ce se trezesc tarziu, pranzul ╚Öi cina imbie cu o ofert─â diversificat─â de bucate. La cerere pot fi preg─âtite feluri de mancare vegetariene, meniuri pentru copii ╚Öi mancare vegan─â. De asemenea, locul de cazare pune la dispozi╚Ťie gust─âri. Un sortiment de b─âuturi alcoolice ╚Öi nealcoolice, precum ╚Öi m─ârci interna╚Ťionale sunt gratuite pentru clien╚Ťi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre ELA EXCELLENCE RESORT BELEK, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate