Charter Rhodos - Electra Palace Rhodes, cu plecare din Sibiu

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Ialysos, chiar pe malul mării. Aeroportul Rhodos (RHO) este la aproximativ 6 km.

Dot─âri

├Än aceast─â unitate cu o recep╚Ťie clien╚Ťii vor g─âsi 302 camere de nefum─âtori. Clien╚Ťii hotelului primesc o b─âutur─â de bun venit. Servicii ca o camer─â de bagaje ╚Öi un schimb valutar contribuie la o ╚Öedere confortabil─â. Conexiunea Wi-Fi este disponibil─â (gratuit) ├«n spa╚Ťiile comune. Pe l├óng─â un supermarket, aici se mai g─âsesc ╚Öi alte magazine. Unitatea de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu ├«l pot parca ├«n parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se num─âr─â un serviciu de ├«ngrijire a bebelu╚Öilor contra cost, un serviciu de ├«nchiriat ma╚Öini, un serviciu de transfer, un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi un coafor.

Locul de cazare

├Än camere exist─â o buc─ât─ârie ╚Öi o baie; aparatul de aer condi╚Ťionat creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â. Clien╚Ťii vor g─âsi un cadou de bun venit. De asemenea, sunt disponibile un seif ╚Öi un minibar. Echiparea de baz─â cuprinde de asemenea ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai. ├Än plus, exist─â un telefon cu apelare direct─â, canale prin satelit ╚Öi WiFi (gratuit). ├Än camer─â se g─âsesc ╚Öi papuci de cas─â. ├Än baia dotat─â cu cad─â cu hidromasaj, clien╚Ťilor le stau la dispozi╚Ťie un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie. Articolele de cosmetic─â creeaz─â un confort deosebit ├«n b─âi. Pentru familiile cu copii stau la dispozi╚Ťie camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare ╚Öi exterioare invit─â la b─âi pl─âcute ╚Öi relaxate. Copiii se pot b─âl─âci ├«ntr-un bazin cu ap─â de mic─â ad├óncime. ╚śezlongurile ╚Öi umbrelele garanteaz─â ore odihnitoare. Cada cu hidromasaj din zona de sc─âldat promite relaxare profund─â. Cei ce nu vor s─â renun╚Ťe la sport nici c├ónd c─âl─âtoresc pot profita de volei de plaj─â ╚Öi baschet. Contra cost se ofer─â ciclism/ciclism montan. Este disponibil─â o serie variat─â de sporturi, printre care sporturi acvatice ca snorkelling ╚Öi aerobic ├«n ap─â, iar contra cost windsurfing, kitesurfing, iahting ╚Öi scufund─âri subacvatice. Hotelul le ofer─â iubitorilor de sport ╚Öi multe activit─â╚Ťi ├«n interior, ╚Öi anume o sal─â de fitness, yoga, gimnastic─â, aerobic ╚Öi pilates. ├Än unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saun─â, hamam, salon de ├«nfrumuse╚Ťare ╚Öi terapii prin masaj. Cei mari ╚Öi cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Exist─â diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea ╚Öi un bar. Clien╚Ťii vor g─âsi ospitalitate ╚Öi o ambian╚Ť─â pl─âcut─â ├«n cele 3 restaurante pentru nefum─âtori. B─âuturile r─âcoritoare de la barul de pe plaj─â creeaz─â momente minunate. La centrul de cazare se ofer─â spre rezervare All-Inclusive-Special. Se ofer─â micul dejun, pr├ónzul ╚Öi cina. Sunt disponibile ╚Öi m├ónc─âruri speciale, printre care feluri de m├óncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispozi╚Ťie gust─âri. O atrac╚Ťie deosebit─â este g─âtitul ├«n fa╚Ťa musafirilor. Hotelul ofer─â un sortiment de b─âuturi alcoolice ╚Öi nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Electra Palace Rhodes, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate