Charter Rhodos - Lydia Maris Hotel, cu plecare din Craiova

Hotelul Lydia Maris ofer─â o piscin─â cu cad─â cu hidromasaj, o piscin─â pentru copii ╚Öi o varietate de restaurante ╚Öi baruri, activit─â╚Ťi de agrement ╚Öi programe de divertisment seara, fiind o alegere ideal─â pentru distrac╚Ťie in familie ╚Öi relaxare. Accesul WiFi este gratuit in toate zonele hotelului.

Hotelul ofer─â o gam─â larg─â de unit─âti de cazare, cu balcon sau teras─â privat─â. Toate camerele sunt dotate cu aer condi╚Ťionat, TV prin satelit, frigider cu ap─â gratuit─â, usc─âtor de p─âr ╚Öi seif.

In fiecare dimineat─â este servit un mic dejun tip bufet american. Op╚Ťiunile de luat masa sunt numeroase ╚Öi variaz─â de la manc─ârurile grece╚Öti tradi╚Ťionale ╚Öi mediteraneene la bufete interna╚Ťionale. Restaurantul de la piscin─â serve╚Öte un bufet de pranz si gust─âri calde ╚Öi reci pe tot parcursul zilei. Restaurantul din gr─âdin─â ofer─â un bufet pentru copii, iar nop╚Ťi cu gr─âtar ╚Öi muzic─â live sunt organizate in fiecare s─âpt─âman─â. In plus, hotelul are un restaurant-pizzerie ╚Öi o rotiserie.

Echipa de animatori a hotelului ofer─â programe de divertisment, inclusiv cabaret, spectacole, concursuri ╚Öi jocuri. Exist─â o mare varietate de activit─â╚Ťi pentru copii, acestia avand propriul lor club, un teren de joac─â ╚Öi un meniu. La cerere, sunt ferite servicii de babysitting.

Complexul se afl─â aproape de plaja Afandou ╚Öi la mai pu╚Ťin de 5 km de plajele Agathi ╚Öi Tsampika. Ora╚Öul Rodos este la numai 25 km. Dac─â dori╚Ťi s─â juca╚Ťi o partid─â de golf, terenul de golf Afandou este la doar 7 km de Lydia Maris.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Lydia Maris Resort & Spa, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate