MINA MARK RESORT & SPA

Hurghada Town Egipt
de la
EUR 1431 00 EUR
2 adulti
MinaMark Beach Resort se află în zona Sakala, în centrul orașului Hurghada. Complexul oferă mese all inclusive nonstop, camere luminoase și moderne, piscină în aer liber, zonă de plajă privată și mai multe restaurante. Bine 7.6 Booking.com https://drive.google.com/drive/folders/19skoW1IR6p6iqwQ12UghHJD-U4arfXcm https://drive.google.com/drive/folders/1CaiDnsAELVRcFBHmZaT9SmYovGAUV2Ls?usp=sharing

Localizare

Renumita promenad─â Mamsha se afl─â la doar 2 minute de mers cu ma╚Öina, iar noul port de agrement este la distan╚Ť─â de mers pe jos. Aeroportul Interna╚Ťional Hurghada se afl─â la 5 minute de mers cu ma╚Öina de hotel.


Facilitati Hotel

Cele 2 restaurante principale, Waterblue ╚Öi Sunshine, servesc mesele de mic dejun, pr├ónz ╚Öi cin─â cu cele mai bune m├ónc─âruri locale ╚Öi interna╚Ťionale, tip bufet cu varia╚Ťii tematice ├«n meniu zilnic. Hotelul pune la dispozi╚Ťie ╚Öi 3 restaurante ├á la carte de calitate superioar─â. Pute╚Ťi s─â savura╚Ťi m├ónc─âruri din buc─ât─âria italian─â la restaurantul italian Piccola, m├ónc─âruri libaneze la restaurantul Sultana ╚Öi pe╚Öte la restaurantul Sea Bride, cu vedere frumoas─â la mare ╚Öi plaj─â.

Hotelul ofer─â masaje de relaxare, tratamente ╚Öi baie turceasc─â ├«ntr-unul dintre cele mai bune centre spa din centrul ora╚Öului. Copiii beneficiaz─â de clubul copiilor ╚Öi loc de joac─â. Recep╚Ťia poate ajuta oaspe╚Ťii cu o gam─â de activit─â╚Ťi, cum ar fi safari ├«n de╚Öert, sporturi acvatice ╚Öi croaziere pe mare.


Facilitati Camere

Camerele luminoase, moderne de la MinaMark Resort au mobilier din lemn ╚Öi podea din gresie. Acestea pun la dispozi╚Ťie aer condi╚Ťionat, TV prin satelit ╚Öi minibar. B─âile sunt dotate cu articole de toalet─â ╚Öi usc─âtor de p─âr. Unele camere ofer─â vedere la mare ╚Öi piscin─â. Unele camere au vedere la gr─âdin─â sau ora╚Ö.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare