Splendid

Dubrovnik, Croatia
Masarykov put 100, 20000 Dubrovnik
Hotelul este situat in golful Lapad, intr-o frumoasa gradina mediteraneana, langa plaja. Nu mulți vor putea rezista priveliștii dalmate colorate care se desfășoară în fața ta de la ferestrele tuturor celor 59 de camere elegant amenajate și decorate. Hotel Splendid dispune de 59 de camere toate cu balcon (vedere la mare), aer conditionat, TV prin satelit si minibar.
Hotel Website: http://www.dubrovnikhotels.travel/hotel-splendid-dubrovnik

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Centrul vechi al orașului Dubrovnik se află la 4 km de proprietate, fiind accesibil cu un autobuz local care pleacă la fiecare 15 minute din stația aflată în apropierea hotelului.

Portul Dubrovnik este la 2,5 km, iar Aeroportul Internațional Dubrovnik este situat la 25 km. Serviciul de transfer de la/la aeroport poate fi aranjat la cerere și la un cost suplimentar.


Facilitati Hotel

 Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în toate zonele hotelului și un teren de tenis. Restaurantul hotelului are o terasă cu vedere la golf şi servește preparate din bucătăria tradițională dalmată. Micul dejun şi cina sunt oferite tip bufet. Oaspeții Hotelului Splendid beneficiază de o reducere specială la centrul de wellness al Hotelului Uvala, situat la 230 de metri.


Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV prin satelit, minibar şi balcon cu vedere la mare sau la parc. Băile private au cadă sau duș şi uscător de păr.• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Excursii optionale;

Asigurare medicala + storno (Covid)

Taxa hoteliera - se plateste la fata locului aprox. 2.7 € /pers./zi

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Splendid, Dubrovnik, Croatia